Σετ 2 Κορνέ Twist Twist Μικρό πλάτος - Ευθύ Απλό (18T-19T)

SKU: NZ904 
Email
NZ904
NZ904
NZ904
NZ904
NZ904
NZ904
NZ904
Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή:
Κατασκευαστής: PME Knightsbridge
Περιγραφή

Με την άυξηση της δημοτικότητας των cupcakes οι μύτες για κορνέ έχουν κάνει την δική τους επανάσταση (!) με πολλά νέα σχέδια και τεχνικές οι οποίες σας δίνουν την δυνατότητα να φτιάχνετε πολλά όμορφα σχέδια όπως λουλούδια (ρώσικες), φούστες και φρου φρού (twist) με μία κίνηση, σώζωντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο από τις άλλες σας ασχολίες και εργασίες.

Φτιάξτε κάτι διαφορετικό και μοντέρνο ανεβάζοντας το επίπεδο των προϊόντων σας και διασκεδάζοντας με τα νέα μας σχέδια κορνέ twist!

Οι μύτες Twist Twist έρχονται σε σετάκια των 2 μυτών με διαφορετικά σχέδια (Πάχη, πλάτη & οδοντωτά η μη). Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ατσάλι κατάλληλο για τρόφιμα.

Συνημμένα μπορείτε να δείτε τον τρόπο χρήσης και τα σχέδια που το καθένα μπορεί να παράξει. Το όνομα ‘Twist Twist’ έρχεται από τον τρόπο χρήσης της τεχνικής όπου χρειάζεται να γυρνάτε αριστερά δεξιά το κορνέ ανεβάζοντας το αργά ταυτόχρονα προς τα πάνω. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε τις με σκληρή βουτυρόκρεμα ή γλάσο. Διακοσμήστε τα κέντρα των λουλουδιών χρησιμοποιώντας Sprinkles, πέρλες, λωρίδες ή σχέδια από καλούπια ή με piping.

Διαθέτει ένα σχέδιο ίσιο με την medium διάσταση σφαίρας και ένα ίσιο με μικρή διάσταση σφαίρας. Διαστάσεις Μεγάλο 3εκ. πατος, Μικρό 2εκ. πάτος. Ύψος Μεγάλο 6-6,5εκ, Ύψος Μικρό 5-5,5εκ.

Τεμάχια ανά συσκευασία:2

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

CD Τελευταία Προϊόντα