Σεμινάρια Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής

από την Cake Deco

  DSC04418-rosebud-closeup

 

Νέο!!!  Πρόγραμμα Σεμιναρίων Ζαχαροτεχνίας

Φθινόπωρο - Χειμώνας 2017-18

Πατήστε πάνω στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει

για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Βασικό Σεμινάριο Ζαχαροτεχνίας                                         30/09/2017  

 

Sugar Crafting Foundation Techniques                    

Ζάνα Γιοβάνοβιιτς (Cake Deco                                               €80(+ΦΠΑ)

 


 

Εισαγωγικό Σεμινάριο Αερογράφου                                    07/10/2017  

 

Lenka (Sweet Dreams)                                                            €120(+ΦΠΑ)

 

Διήμερο Σεμινάριο Λουλουδιών                                           21-22/10/2017

 

Όλα για τα Λουλούδια                                          

Katica Katic                                                                              €220(+ΦΠΑ)

 

Σεμινάριο Αερογράφου Μεσαίο Επίπεδο                             11/11/2017  

 

Lenka (Sweet Dreams)                                                            €140(+ΦΠΑ)

 Σεμινάριο Χριστουγεννιάτικης Φιγούρας                          18/11/2017                                                                                                                                                                       

 Ζάνα Γιοβάνοβιτς                                                                  €90(+ΦΠΑ)

 

 Σεμινάριο Διακόσμησης Μπισκότων                                   25/11/2017   

 

 Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα με Γλάσο                               

 Lenka (Sweet Dreams)                                                            €95(+ΦΠΑ)


 

Επισκευθείτε την σελίδα αυτή καθώς θα προστίθενται και άλλα σεμινάρια συνεχώς.

Ανάλογα με την ζήτηση, μπορεί να προστεθούν και άλλες ημερομηνίες στα υπάρχοντα σεμινάρια.

Για λεπτομέρειες κράτησης θέσης, πληρωμής και πρόσβασης καθώς και για τις γενικές πληροφορίες

των σεμιναρίων μας παρακαλούμε δείτε παρακάτω.

 

 Ελάτε να μάθετε σωστά, περνώντας όμορφα μαζί μας σε ένα απο τα σεμινάρια μας!  

 DSC 0361-s2

 

Προηγούμενοι κύκλοι Σεμιναρίων:

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Ζαχαροτεχνίας Χειμώνας  - Άνοιξη 2017

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Ζαχαροτεχνίας Φθινόπωρο Χειμώνας 2016-17

Πρόγραμμα 2015 (Άνοιξη)

Πρόγραμμα 2015 (Φθινόπωρο Χειμώνας)

Πρόγραμμα 2014

Πρόγραμμα 2013


 

    Γενικά

     Η ζαχαροπλαστική διακόσμηση είναι ένας κλάδος της ζαχαροπλαστικής ο οποίος τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στο εξωτερικό. Μια νέα βιομηχανία με εταιρείες παραγωγής, διακοσμητές και έντυπα έχει γεννηθεί και αναπτύσσεται γοργά. Διακοσμητές διαγωνίζονται για διακρίσεις και εταιρείες παρουσιάζουν συνεχώς νέα προϊόντα και ιδέες στον χώρο. Παρ' αυτά αποτελεί μια σχετικά νέα τάση για πολλές χώρες όπως και η δική μας και έτσι αποτελεί μια επιχειρηματική ή/και προσωπική ευκαιρία για μια νέα υποσχόμενη καριέρα. Δεκάδες ζαχαροπλαστεία θέλουν να διευρύνουν την γνώση τους στις νέες εξελίξεις οι οποίες είναι ομολογουμένως καταιγιστικές!

 

Τα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής διακόσμησης της Cake Deco αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη ή χομπίστα διακοσμητή που επιθυμεί να ξεχωρίσει στην αγορά/χώρο του καθώς η τάση αυτή ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα και στη χώρα μας. Η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στην τάση αυτή έχει προσεκτικά σχεδιάσει και σας παρουσιάζει τα επαγγελματικού επιπέδου σεμινάρια της με σκοπό να υποστηρίξει τους επαγγελματίες που πιστεύουν σε αυτό.

 

Στην Cake Deco έχουμε μια διαφορετική φιλοσοφία για την εκπαίδευση. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό των σεμιναρίων μας ώστε να λαμβάνετε τη μέγιστη δυνατή γνώση και να αποκτάτε σφαιρική άποψη για το κάθε θέμα. Για τον λόγο αυτόν επιλέγουμε τα θέματα μας προσεκτικά με βάση τόσο τις τεχνικές εκμάθησης αλλά και την δημοφιλία των θεμάτων μας, ενώ τους εισηγητές μας ανάλογα με την εξειδίκευσή τους όπως αυτή διαπιστώνεται μέσα από τα έργα τους.

Οι εισηγητές μας είναι γενικά καταξιωμένοι καλλιτέχνες με ιδιαίτερο ταλέντο, γνώση και ικανότητα μετάδοσης. Η πολυτάλαντη Lenka ~Lenka Sweet Dreams~ και η Ιταλίδα Valentina Graniero, συνεργάτης της Saracino και οι δύο με επιτυχίες στο Cake Central και Cake International, η Katica Katic με τα πανέμορφα λουλούδια της και την 25ετή πείρα της, οι δικές μας Ζάνα Γιοβάνοβιτς και η Ελένη Αθανασίου που εξειδικεύονται εδώ και πολλά χρόνια στην δημιουργία φιγούρων μοντελισμού με εκατοντάδες έργα ανα έτος.

 

  Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά σεμινάριο είναι τα 6-8 άτομα (ανάλογα τον τύπο του σεμιναρίου), ώστε οι εισηγητές μας να μπορούν να αφιερώσουν την κατάλληλη προσοχή σε κάθε συμμετέχοντα ανάλογα τις ανάγκες του. Οι συμμετέχοντες αποχωρώντας θα έχουν μάθει και θα έχουν φτιάξει οι ίδιοι την διακόσμηση την οποία μας εμπιστεύτηκαν να  τους μεταδώσουμε. Αυτό πρακτικά σημαίνει βαθύτερη εκμάθηση και κατανόηση των τεχνικών και άρα μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά σας.

 

  Τα σεμινάρια μας απευθύνονται σε Επαγγελματίες και Ιδιώτες.  Στα σεμινάρια μας παρέχονται όλα τα απαραίτητα εργαλεία και σημειώσεις ενώ τέλος παρέχεται έκπτωση 10% για όλες τις αγορές σας κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων.

  

    Κράτηση θέσεων και Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίων

     Ο τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι στον νέο μας χώρο στο Ελληνικό, οδός Χαλδείας 41. Κράτηση θέσης γίνεται με τους εξής τρόπους:

 • Τηλεφωνικώς στα 212 0002120 - 210 9610144 - 6980872734
 • Με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο θέμα του μηνύματος το σεμινάριο που επιθυμείτε.

      Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας και για να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες όπου χρειαστεί.

 


 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Με αυτοκίνητο:

Από την Λεωφ. Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στρίβετε στο φανάρι του MEGA Βασιλόπουλος αριστερά. Στην συνέχεια στο πρώτο στενό μετά από 30 μέτρα στρίψτε δεξιά. Θα μας βρείτε στα 40μέτρα στο δεξί σας χέρι.

Με το Μετρό (Η ευκολότερη λύση!):

Πάρτε την κόκκινη γραμμή με κατεύθυνση προς το Ελληνικό. Κατεβείτε στον τελευταίο σταθμό που είναι ο σταθμός 'Ελληνικό'. Βγείτε από την Έξοδο 'προς Αθήνα' στα αριστερά σας όπως βλέπετε τα εκδοτήρια. Μόλις βγείτε στρίψτε προς τα αριστερά στην οδό Ιασωνίδου (προς το βουνό). Στο πρώτο στενό στρίψτε δεξιά. Θα μας βρείτε στα 50μέτρα στο δεξί σας χέρι.

 

 

 

 

    Όροι Συμμετοχής 

 • Η κράτηση της θέσης σας ισχύει μόνο μετά την κατάθεση προκαταβολής του 50% της αξίας της συμμετοχής. Η ημερομηνία κατάθεσης καθορίζει τη σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση υπερκάλυψης των διαθέσιμων θέσεων. Το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται στο σύνολο του κατα την ημέρα του σεμιναρίου σας. 
 • Δεν επιτρέπεται η φωτογράφηση η βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων.

     Τρόποι Πληρωμής 

     Η προκαταβολή καταβάλλεται με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:  

 • Τράπεζα Πειραιώς:
  • Account No.: 5176-077857-426
  • IBAN: GR5201 7217 600051 7607 7857 426
 • Εθνική Τράπεζα:
  • Account No.: 181/001654-32
  • IBAN: GR5301 1018 100000 1810 0165 432

 

 • Eurobank:
  • Αρ. Λογαριασμού: ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΙΒAN: 

 

 • Alpha Bank:
  • Αρ. Λογαριασμού: ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΙΒAN: 

  Κάθε σεμινάριο στο website μας έχει έναν κωδικό κατάθεσης. Παρακαλούμε βάλτε τον κωδικό κατάθεσης μαζί με το όνομά σας στην αιτιολογία πληρωμής ώστε να γνωρίζουμε από ποιον έχουμε λάβει προκαταβολή. Είναι σημαντικό για την έγκυρη κράτηση της θέσης σας. 

    Πολιτική Ακυρώσεων 

 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την συμμετοχή σας, η προκαταβολή (50%) επιστρέφεται μόνο εάν βρεθεί αντικαταστάτης.
 • Απαιτείται ελάχιστος αριθμός ατόμων για την πραγματοποίηση ενός σεμιναρίου. Αν συμπληρωθούν οι απαιτούμενες θέσεις, η κατάθεση σας θα σας επιστραφεί στο ακέραιο.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης σεμιναρίου από εμάς για άλλον λόγο, δίδεται η δυνατότητα επιλογής είτε επιστροφής των χρημάτων σας, είτε συμμετοχής σας στο σεμινάριο σε επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του.

  Λεπτομέρειες

   

 • Για τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται με ξενόγλωσσους εισηγητές, θα υπάρχει εξειδικευμένος μεταφραστής που θα πραγματοποιεί απευθείας την μετάφραση. 
 • Δείτε τις σχετικές με τα σεμινάρια δουλειές των εισηγητών μας στην ενότητα «Φωτογραφίες» στις λεπτομέρειες κάθε σεμιναρίου.
 • Στα μαθήματα διακόσμησης τούρτας με ζαχαρόπαστα, για την άνεσή σας, παρακαλούμε να φοράτε άνετα παπούτσια και ρούχα.
 • Σε κάθε μάθημα θα σας παρέχονται όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των σημειώσεων. Στα σεμινάρια μας παρέχονται ελαφριά σνακ με καφέ, ρόφημα & γλυκό κατά τη διάρκεια των δύο (2) δεκαπεντάλεπτων διαλλειμάτων.
 • Τα σεμινάρια μας ξεκινούν την προγραμματισμένη ώρα (09:30). Παρακαλούμε για την προσέλευσή σας 15 λεπτά νωρίτερα ώστε να έχετε χρόνο να τακτοποιηθείτε.
 • Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μια ομορφη βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων από την εταιρεία μας.

 

    Μετά τιμής, 

     Cake Deco

  

Last modified on Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 02:43