Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 21:47

Νέα Συνεργασία S a r a c i n o

Written by 
Rate this item
(0 votes)

 

Αγαπητοί μας πελάτες και συνεργάτες,

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την νέα μας συνεργασία εμπορίας και διάθεσης με την Ιταλική εταιρεία παρασκευής ειδών ζαχαροπλαστικής και παγωτού, την μοναδική Saracino. 

Η Saracino δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς χρησιμοποιείται από τους καλύτερους pastry chefs παγκοσμίως που ασχολούνται με μοντελισμό ζαχαρόπαστας. Κατα την γνώμη μας η Saracino είναι ίσως η καλύτερη πάστα μοντελισμού παγκοσμίως. 

 

 

 

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν τόσο καλή όμως;

Καταρχήν εξοικονομεί για εσάς ένα απο τα σπανιότερα αγαθά σήμερα: Χρόνο. Με την πάστα μοντελισμού της Saracino μπορείτε να 'στήσετε' φιγούρες σε λιγότερο χρόνο απ' ότι με τις υπόλοιπες αφού η σύνθεσή της της επιτρέπει να είναι όσο ελαστική χρειάζεται για να διαμορφώσετε την φιγούρα σας ενώ ταυτόχρονα παραμένει αρκετά σκληρή ώστε να μην χάνει το σχήμα της υπο το βάρος των επάνω στρωμάτων της φιγούρας. Έτσι, χρειάζεται να περιμένετε πολύ λιγότερο για να στεγνώσει το κάτω μέρος της φιγούρας σας π.χ. πόδια ή σώμα για να συνεχίσετε μετά από ώρες στο κεφάλι, μαλλιά αφού η στιβαρότητα της πάστας αυτής θα αντέξει το βάρος και δεν θα χάσει το σχήμα της. Έτσι μπορείτε να δεχτείτε περισσότερες παραγγελίες της τελευταίας στιγμής. Η υφή μεταβάλλεται ελαφρώς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπως και στις περισσότερες πάστες, λόγω της υψηλότερης θερμοκρασίας. Έτσι μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε κάποιο σκληρυντικό πάστας όπως πούδρα Tylo, CMC κλπ. Τα χρώματα της είναι πολύ έντονα ώστε τα σχέδιά σας να δείχνουν ζωντανά πάνω στις φιγούρες σας. Ενδείκνυται ακόμη για χρήση από αρχάριους αφού συγχωρεί λάθη ευκολότερα από άλλες πάστες  και έχετε ευκαιρία να αναδιαμορφώσετε μια αστοχία για περισσότερο χρόνο.

Η πάστα μοντελισμού Saracino διατίθεται σε δύο διαφορετικές συσκευασίες: 250γρ. και 1κ. ενώ η λευκή και σε συσκευασία 5κ. και σε πολλά διαφορετικά όμορφα χρώματα που φαίνονται στην παλέτα παρακάτω.

 

Η πάστα μοντελισμού Saracino είναι φτιαγμένη με ποιοτικά υλικά χωρίς Υδρογονωμένα λίπη (Μονογλυκερίδια-Διγλυκερίδια) και χωρίς γλουτένη.

Εκτός της πάστας μοντελισμού, η Saracino διαθέτει μια ευρεία γκάμα άλλων υλικών ζαχαροπλαστικής διακόσμησης και παγωτού. Έχουμε επιλέξει κάποια από αυτά όπως το σκληρυντικό πάστας CMC, καθαρή ισομαλτιτόλη και γλάσο υψηλής ποιότητας με το οποίο μπορείτε να έχετε πάντα αποτελέσματα χωρίς προβλήματα λόγω της μοναδικής της σύνθεσης από ποιοτικά υλικά. 

 

Η Saracino συμμορφώνεται με όλα τα πρότυπα ποιότητας και διαθέτει πιστοποιητικό μικροβιολογικής ανάλυσης καθώς και πιστοποιητικό απουσίας αλλεργιογόνων τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να φτιάξετε με την νέα ζαχαρόπαστα μας.

 

Με τιμή,

Cake Deco

Read 1841 times Last modified on Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 18:09
Login to post comments

CD Τελευταία Προϊόντα