Για τους όρους πληρωμής του κάθε συνεργάτη μας μεταβείτε στην ενότητα Συνεργάτες ή επικοινωνήστε απευθείας με τον εκάστοτε συνεργάτη της επιλογής σας στα τηλέφωνα που αναγράφονται. Οι συναλλαγές γίνονται με 50% προκαταβολή και 50% με την παράδοση, στον εκάστοτε αντιπρόσωπό μας ή για την μεταφορά χρημάτων εκτός περιοχών που παραδίδουμε εμείς (courier/μεταφορική), γίνεται πληρωμή του 100% του ποσού της παραγγελίας σας πριν την παράδοση ή αντικαταβολή. Για πληροφορίες πληρωμών σχετικά με την παραγγελία σας θα επικοινωνήσει μαζί σας ο κοντινότερος αντιπρόσωπός μας.

   Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, για τα χειροποίητα είδη και μόνο και εφόσον έχουμε αρχίσει την παρασκευή τους, δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της και η επιστροφή της σχετικής προκαταβολής, λόγω του κατά παραγγελία χαρακτήρα παραγωγής των προϊόντων αυτών. 

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και την κατανόηση και τον σεβασμό των παραπάνω κανόνων που δίνουν την δυνατότητα στην εταιρεία μας να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καιρών μας.

Cake Deco Team

CD - Το καλάθι μου 

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

CD - Προϊόντα