Ποιοι είμαστε

  Η εταιρεία μας, “Cake Deco”, δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους, με εμπειρίες από διαφορετικές χώρες με κοινό γνώρισμα το κέφι και το μεράκι για την διακόσμηση γλυκισμάτων. Ακολουθούμε για χρόνια τις τάσεις της ζαχαροπλαστικής διακόσμησης και συμμετέχουμε και με δικές μας, προσωπικές δημιουργίες.

  Ωστόσο, συνειδητοποιήσαμε ότι η αγορά της διακόσμησης σε ορισμένες χώρες, μεταξύ τους και η Ελλάδα, απευθύνεται σε μικρό κοινό καθώς το ακριβό κόστος της την καθιστά απαγορευτική για τον μέσο καταναλωτή. Αποφασίσαμε λοιπόν να προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε την διακόσμηση υψηλής ποιότητας με την προσιτή τιμή και την ποικιλία προσφέροντας σε περισσότερους καταναλωτές τον ενθουσιασμό που δίνει μια όμορφη διακόσμηση. 

  Για να το καταφέρουμε, έχουμε με κόπο αναπτύξει ένα δίκτυο μικρών αλλά αξιόπιστων και ευέλικτων προμηθευτών. Οι προμηθευτές μας έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν κάθε είδους παραγγελία σας από έτοιμα ζαχαρωτά μέχρι ειδικές παραγγελίες προϊόντων. Επίσης διαθέτουμε και συνεργασίες για μια ευρεία γκάμα προϊόντων ζαχαροτεχνίας με μερικές από τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες εταιρείες παγκοσμίως όπως η Βρετανική PME Knightsbridge & Jem, η Βρετανική Culpitt ένας προμηθευτής με ευρεία γκάμα μικρότερων προμηθευτών αλλά και δικών της προϊόντων, η Ιταλική Martellato με τα μοναδικής χρησιμότητας εργαλεία της, η Ούγγρικη Formix με τις μοναδικές της ζαχαρόπαστες διακόσμησης και κάλυψης Smartflex, η Νοτιο-Αφρικάνκη Crystal Candy πρωτοπόρος κατασκευαστής της δαντέλας ζάχαρης και των βρώσιμων διαμαντιών, η Βρετανική Rainbow Dust με τα εκπληκτικά ζωντανά χρώματα της και σύντομα μαζί σας και με νέες εταιρείες έκπληξη καθώς μας αρέσει να διαθέτουμε πάντα την τελευταία λέξη στην τεχνολογία και το στυλ του χώρου μας! 

  Επιθυμία μας είναι, να προσφέρουμε την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας στην ζαχαροπλαστική διακόσμηση.  Έτσι θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την γκάμα μας, αναζητώντας για εσάς τα καλύτερα προϊόντα διακόσμησης στις καλύτερες δυνατές τιμές. 

  Η ηθική ανταμοιβή μας είναι να παρέχουμε όλα τα απαραίτητα διακοσμητικά, τα υλικά και τα εργαλεία στους ταλαντούχους Έλληνες ζαχαροτέχνες ώστε αυτοί να μπορούν να ανταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο με φινετσάτες και μοντέρνες δημιουργίες κια να προσφέρουν όμορφες και φινετσάτες δημιουργίες στους πελάτες τους.

Είναι η ώρα μας!